Maksatun tilaus voidaan noutaa täältä.
Varaston osoite
Myllymäenkatu 13, Lappeenranta 53550, Suomi
Aukioloajat
Maanantai - Perjantai
8 - 16
Soita ennen tuloa
+358 46 612 3044
Ensiluokkaiset ruoka-aineet laatutietoiselle
First class foodstuffs for chefs
Osta nyt
Mitä vuoden 2022 adventtikalenterissamme on?
Terre Exotiquen intohimoinen tiimi on 25 vuoden aikana ylittänyt viisi maanosaa etsiessään laatunsa ansiosta parhaita tuotteita eksoottisilla mauilla. Nämä tuotteet tuotiin aina takaisin Ranskaan ennen pakkaamista tarjotakseen maukkaita sekoituksia.
Astu joulun lempeään taikuuteen avaamalla 24 ainutlaatuista maustetta peräisin maailmankiertueelta.
Spoilerivaroitus: ohella avaamme kalenterimme sisällön:
1 - Paahdettu maustesekoitus kanalle: Mausteseos, joka täyttää valkoisen lihan aromeilla sekä omaperäisyydellä. Tällaista uudistettua maustesekoitusta ei olla ennen tuotemerkiltä nähty!
Ainesosat: paprika, valkosipuli (sulfiitit), suola, timjami, rosmariini, cayenne-chilipippuri
2 - Voatsiperifery pippuri: Madagaskarin metsien sydämessä Voastiperifery pippuriköynnökset nousevat jopa 30 metrin korkeuteen! Tämä mauste on harvinainen, ainutlaatuinen ja koukuttava. Sen tuoksustaan voi huomata puisia ja kukkaisia vivahteita, sekä sitrushedelmien raikkautta... Laita tämä pippuri myllyisi ja tehosta reseptejäsi.
Täydellinen parisuhde: suklaan kanssa!
Ainesosat: Voatsiperifery pippuri (100 %)
3 - Hullu suola: Hullu suola erottuu muista, sillä se sisältää värjääviä ja maustavia mausteita.
Hieman savuinen luonne ja Provencen yrttituoksut tekevät tästä suolasta täydellisen liittolaisen punaiselle ja valkoiselle lihalle, mutta myös pannupaistetuille vihanneksille!
Ainesosat: île de Ré -suola, paprika, rosmariini, vaaleanpunainen pippuri, cayenne-chili jauheena.
4 - Fleur de sel suola paahdetuilla mausteilla: Paahdetuilla mausteilla maustettu fleur de sel suola, jonka avulla kaikki arjen ruoat ovat yksinkertaisesti upeita! Keittiön välttämättömyys!
Ainesosat: fleur de sel -suola, paahdetut mausteet 6,2 % (seesami, korianteri, valkosipuli, kumina, sarviapila).
5 - Kari-Brest: Sekoitus mausteita, jotka ovat saaneet vaikutteita St Malon, Lorientin ja Brestin merimiehiltä East India Companyn aikaan. Tätä seosta käytettiin alun perin sen terveysetujensa vuoksi, mutta siitä tuli hyvin nopeasti malli kaikille Bretagnen kokeille. Neilikan, chilin ja paprikan vivahteet tekevät tästä maustesekoituksesta erittäin hyvän lisäaineen kala- ja äyriäisruokiin, kuten hummeriin.
Ainesosat: paprika, chili, kaneli, kurkuma, neilikka, inkivääri, mustapippuri.
6 - Speculoos-sekoitus: Tämän speculoos-mausteseoksen ansiosta voit valmistaa itse kotitekoisia speculooseja ja ilahduttaa kaikkia rakkaitasi. Tuotteella voi maustaa teetä tai kahvia. Sitä voi myös lisätä jälkiruokiin, kuten leivonnaisiin. Se on teen, kahvin mukana tai murskataan jälkiruokiin.
Ainesosat: kaneli, vihreä anis, fenkoli, korianteri, inkivääri, neilikka, vihreä kardemumma, muskottipähkinä, mustapippuri.
7 - Punainen curry: Suosittu Thaimaassa, tämä kohtalaisen mausteinen sekoitus sopii hyvin lihan, katkarapujen ja tai tofun kanssa. Parhaan vaikutuksen saamiseksi kuullota 1–2 tl maustetta kookosöljyssä wokissa, lisää 20 cl kookosmaitoa ja upota lihapalat siihen noin 10 minuutiksi. Tarjoile riisin ja tuoreen korianterin kanssa.
Ainesosat: paprika, kurkuma, korianteri, kumina, mustapippuri, fenkoli, sinappi, sarviapila, cayenne-chili, inkivääri, kaneli, neilikka, kardemumma.
8 - Penja valkopippuri: pakollinen myllyllesi! Tämä Penja valkopippuri omistaa eläimellisiä vivahteita ja mentolin aromeja, niinpä on luonteeltaan ja maultaan poikkeuksellinen.
Ainesosat: Penja valkopippuri (100%)
9 - Cajun-sekoitus: Tämän nerokkaan Cajun-sekoituksen resepti on peräisin Louisianasta. Tuote sopii erinomaisesti perunoiden, kalan ja äyriäisten kanssa.
Ainesosat: paprika, korianteri, sinappi, kurkuma, fenkoli, mustapippuri, kumina, valkosipuli, cayenne-chilipippuri.
10 - Classic Chai: runsas ja tuoksuva maustesekoitus, jota voi infusoida kuin teetä!
Annostus: 1 tl per kuppi. Infuusio: 8 minuuttia 100 °C:ssa. Keittäminen: 15 min 100°C. Siivilöi mausteet ennen tarjoilua.
Ainesosat: kaneli, inkivääri, vihreä kardemumma, pitkä pippuri, neilikka.
11 - Madras curry: kuuluisa intialainen seos. Currya voi lisätä kaikkiin kastikkeisiin, jopa makeisiin!
Ainesosat: kurkuma, korianteri, kumina, mustapippuri, fenkoli, sinappi, sarviapila, inkivääri, kaneli, neilikka, vihreä kardemumma.
12 - Zathar: Libanonissa tätä lämmittävää ja sitruunaista mausteseosta käytetään mezesissä, joka on Lähi-idän, itäisen Välimeren ja Balkanin alueilla suosittu alkuruokalajitelma. Voit hyödyntää tätä kasvisruoissa, valkoisen lihan kanssa, tai vaikka marinadeissa!
Ainesosat: sumakki, valkoinen seesami, kulta seesami, timjami, suola (14 %). Mahdollisia jäämiä sinappista, sellerillistä ja gluteenista.
13 - Trapperin sekoitus: Tämä makea mutta samalla suolainen Quebec-sekoitus sopii erinomaisesti lohen ja grillatun lihan kanssa, tai keittoihin.
Ainesosat: sokeri, mustapippuri, korianteri, kuivatut kasvikset (valkosipuli, sipuli, punainen paprika), merisuola, vaahtera sokeri, luonnon vaahtera aromi, kasviöljy (rypsi).
14 - Gomasio: Sekoitus paahdetuista mausteista sekä fleur de sel suolasta, ja on erittäin suosittu japanilaisessa keittiössä. Ripottele vähän maustetta vihanneksiin, salaatteihin, sushiin, sashamiin tai wokiin!
Aineosat: kultainen seesami, fleur de sel -suola, musta seesami, ume seesami (seesami, suola, sokeri, bonito-uute, fermentoitu mauste, ume, arominvahvenne (aminohapot), hapotusaine, väriaineet, shiso-aromi).
15 – Kokonainen Timur: Talonpoikien keräämä mauste Nepalin vuoristossa. Omistaa greipin vivahteita sekä sitruunaisen tuoksun. Murskattuna tai ruokiin lisättynä se parantaa äyriäisiä, kalaa, suklaata ja hedelmäisiä jälkiruokia upeasti.
Ainesosat: kokonainen timur (100 %)
16 - Likouala-pippuri: Kutsutaan myös "Ashanti-pippuriksi". Likouala-pippuri kasvaa villinä yli 20 m korkeilla liaaneilla. Kyseinen mauste täydentää perinteinen Kongon ruokalajin: "grillatun Ashanti-kanan".
Ainesosat: Likouala-pippuri
17 - Meksikon maustesekoite: Tämä sekoitus on saanut inspiraationsa olennaisesta meksikolaisesta mausteesta. Usein sanotaan, että meksikolaiset rakastavat chiliä yli kaiken. Kuitenkin aina unohdetaan mainita, että tässä rakkaustarinassa chili on erottamaton sitruunasta!
Ainesosat: paprika, lime, suola, cayenne-chili.
18 - Viikinki-suola: Voimakkaiden ja savuisten aromiensa ansiosta Viikinki-suola yllättää! Legendan mukaan tämä viikingeiltä peritty ihana resepti löytyi ihmeen kautta. Viikinki-suola sopii mainiosti gratinoidun dauphinoisin, kananmunan tai suolattujen raakojen vihannesten kanssa!
Ainesosat: suola, mustapippuri, sipuli, savuaromi, dekstroosi, kurkuma, aromi.
19 – Juustorakastajan pippuri: pippurisekoitus elävöittämään juustolautastasi. Sopii erityisen hyvin seuraavien kanssa: raclettejuusto, vuohenjuusto, la tome et la tome de Savoie.
Ainesosat: pitkäpippuri, kororima, punainen Szechuan kokonaisena, kanelimarja, Penja valkopippuri, kultainen seesami, korianteri, valkosipuli (sulfiitit), kumina, sarviapila.
20 - Joulusokeri: Tämä piparkakun makuinen sokeri sopii lähes kaikkiin kotitekoisiin leivonnaisiin, kuten hedelmäpiirakoihin ja joulutorttuihin.
Ainesosat: ruskea sokeri, mausteet 4,8 % (kaneli, anis, inkivääri, kardemumma, tähtianis, mustapippuri, muskottipähkinä, paprika, neilikka, korianteri).
21 - Kesätryffelisuola: Yhdessä tryffelin kanssa nämä Himalajan suolatimantit muuttavat pysyvästi kaikkia arkiruoaria! Tuote on ihanteellinen esimerkiksi kasvissoseiden, carpaccioiden, salaattien, hienolihaisen kalan tai yksinkertaisen munakkaan kanssa.
Ainesosat: suola, kesäkuivattu tryffeli (Tuber Aestivum) 1,2 %, luonnollinen valkotryffeliaromi.
22 - Piparkakkumauste: Tutustu kotitekoisten piparkakkujen makuun! Tällä mausteella voi piparkakkujen ohella maustaa myös kurpitsaa tai jopa äyriäisiä! Mauste soveltuu mainiosti kaikkiin leivonnaisiin ja jälkiruokiin. Annostus: 3 teelusikkaa per taikina.
Ainesosat: kaneli, vihreä anis, fenkoli, korianteri, inkivääri, neilikka, vihreä kardemumma, muskottipähkinä, mustapippuri.
23 – Mauste hanhenmaksalle: Hanhenmaksalle on tärkeintä maustaminen! Tämä on räätälöityä sekoitusta myös paahtoleivän päälle tai käytettäväksi terriinin valmistuksessa.
Ainesosat: fleur de sel -suola, ruskea sokeri, mustapippuri, maustepippuri, vaaleanpunainen pippuri.
24 - Osteripippuri: Saint-Cast le Guildon niemimaa sijaitsee Emeraldin rannikolla. Merimiesten tavoin ota ruori ja purjehdi avomerelle varmistaen, ettet unohda veistäsi, tusinoita ostereitasi ja tietysti osteripippuriasi niiden maustamiseksi: herkkä bretonilainen sekoitus murskattua pippuria.
Ainesosat: voatsiperifery pippuri, mustapippuri, kuutiopippuri, valkopippuri, kokonainen timur, maustepippuri.
Osteri-pippurimme sai Epicure d'or -palkinnon kulinaaristen apuvälineiden kategoriassa vuoden 2022 Epicure delicatessen -palkinnossa.
Hei, olet täällä koska rakastat kokkaamista ja haluat tehdä sen laadukkailla raaka-aineilla. Tilaa meiltä!
Normaali postimaksu on
0-5 kg 7,99 €
5-15 kg 10,99 €
15-25 kg 15,99 € liisää
Toimitamme yli 70 euron tilaukset Suomessa ilmaiseksi.
Autamme ammattikokkeja päivittäin löytämään keittiöönsä parhaat alkuperäiset ruoka-ainekset. Kuvittele mielessäsi, mitä sinä haluaisit nähdä keittiössäsi. Jos et löydä tarvitsemaasi, ota meihin yhteyttä. Jos sitä on olemassa, me hankimme sen sinulle. Käytä alkuperäisiä, aitoja aineksia - osta Rivieralta!
Maksatun tilaus voidaan noutaa täältä.
Aukioloajat
Maanantai - Perjantai
8 - 16
Soita ennen tuloa
+358 46 612 3044