Maksatun tilaus voidaan noutaa täältä.
Varaston osoite
Hugo Express Oy, Myllymäenkatu 13, Lappeenranta 53550, Suomi
Aukioloajat
Maanantai - Perjantai
8 - 16
Soita ennen tuloa
+358 45 1025566
Ensiluokkaiset ruoka-aineet laatutietoiselle
First class foodstuffs for chefs
Osta nyt
Calamansi-etikka, trooppinen salaisuus, tulee Filippiineiltä ja tuo mukanaan kirpeän ja raikkaan makujen räjähdyksen. Kyseistä tuotetta voi käyttää sitruunamehun sijaan salaateissa, raakojen vihannesten kanssa, kalaruokien ja jälkiruokien mausteena.
Mikä on calamansi?
Calamansi on pieni, pyöreä sitrushedelmä, joka on kotoisin Kaakkois-Aasiasta. Pienempi kuin limetti, calamansi omistaa lukuisia terveyshyötyjä. Filippiiniläisessä keittiössä paljon käytetyn hedelmän maku on hieman karvas ja muistuttaa mandariinia, limettiä ja vaaleanpunaista greippiä. Se on syntynyt kumkvattipuun ja mandariinipuun risteytyksenä ja sitä nautitaan yleensä nuorena, kun sen kuori on vielä vihreä. Kypsyessään sen väri muuttuu oranssiksi, muistuttaen klementiiniä.
Calamansi-etikan käyttöehdotuksia:
Kanafileet calamansi-etikalla:
Leikkaa kana pieniksi suikaleiksi ja laita ne kulhoon. Sekoita toisessa kulhossa 8 ruokalusikallista calamansi-etikkaa, suolaa ja pippuria. Peitä ja anna marinoitua 30 minuuttia. Kuumenna oliiviöljy pannulla, lisää marinadi ja kanapalat. Tarjoile kuumana raastettujen porkkanoiden kera.
Calamansi-etikkavaahto:
Pehmennä liivate kylmässä vedessä. Kaada 2 ruokalusikallista calamansi-etikkaa tehosekoittimeen, lisää sokeri ja sekoita. Liota puristettu liivate nesteeseen sekoittamalla. Vatkaa munanvalkuaiset suolaripauksen kanssa. Lisää liivatteella hyydytetty mehu varovasti vatkattujen munanvalkuaisten joukkoon. Jaa vaahto neljään korkeaan lasiin ja anna hyytyä vähintään 3 tuntia jääkaapissa.
Doradon carpaccio:
Ryöppää vesikrassia kiehuvassa vedessä. Leikkaa basilikan lehdet, purista lime ja murskaa kaikki morttelissa oliiviöljyn kanssa. Purista vesikrassimehu seoksen läpi siivilän avulla. Paahda hasselpähkinät pienessä pannussa ja leikkaa doradofileet ohuiksi viipaleiksi. Asettele viipaleet lautaselle vihreän öljyn kanssa, mausta runsaalla määrällä calamansi-etikkaa ja lisää paahdetut hasselpähkinät.
Ainesosat: calamansimehu, väkiviinaetikka, ruokosokeri.
Hei, olet täällä koska rakastat kokkaamista ja haluat tehdä sen laadukkailla raaka-aineilla. Tilaa meiltä!
Normaali postimaksu on
0-2 kg 6,99 €
2-6 kg 7,99 €
6-10 kg 8,99 € liisää
Toimitamme yli 100 € tilaukset Suomessa ilmaiseksi.
Hei, jauhot ovat loistavia ja toimitus nopeaa ja vaivatonta. Tilaan varmasti uudestaan.
Tosi nopea toimitus. Erinomaista pizzajauhoa. Nousee komeasti leivinuunissa kuumien hiilien ympäröimänä kuin aito napolilainen pizza
Autamme ammattikokkeja päivittäin löytämään keittiöönsä parhaat alkuperäiset ruoka-ainekset. Kuvittele mielessäsi, mitä sinä haluaisit nähdä keittiössäsi. Jos et löydä tarvitsemaasi, ota meihin yhteyttä. Jos sitä on olemassa, me hankimme sen sinulle. Käytä alkuperäisiä, aitoja aineksia - osta Rivieralta!
Maksatun tilaus voidaan noutaa täältä.
Aukioloajat
Maanantai - Perjantai
8 - 16
Soita ennen tuloa
+358 45 1025566